5

Registratie 5 jaar garantie Tamron via H. De Beukelaer & Cį nv.

Hartelijk dank voor de aankoop van uw Tamron objectief. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van deze lens u niet zal teleurstellen. Om u helemaal zorgeloos te kunnen laten genieten van uw aankoop, geven wij u hierbij de mogelijkheid de standaard garantietermijn die op deze lens van toepassing is om te zetten in een garantietermijn van 5 jaar.
U kan deze garantieverlenging aanvragen middels de stickercode die u terugvindt in of op de doos van het Tamron objectief dat u aankocht. Deze stickercode bestaat uit 8 tekens (hoofdletters en/of cijfers).
Met het invullen en verzenden van het onderstaande formulier verklaart u kennis genomen te hebben van en akkoord te gaan met de voorwaarden zoals omschreven in het document 'Beperkte waarborgvoorwaarden'.
U dient uw Tamron objectief uiterlijk binnen 2 maanden na de aankoop via onderstaand invulformulier te registreren.

Procedure registratie verlengde Tamron garantie naar 5 jaar.

In of op de doos van het door u aangekochte objectief vindt u een stickercode. Na het invullen van onderstaande gegevens ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw registratie.
Vervolgens ontvangt u een e-mail dat u als bewijs van inschrijving kunt gebruiken mocht u in de toekomst eventueel een beroep willen doen op deze verlengde garantie. Enkel deze laatste bevestiging geeft u een bewijs van toekenning van de verlengde garantie.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen:
(bekijk de foto's rechts voor meer info)
Land * :
zie zijkant objectief
Land van aankoop * :
 
Waar heeft u uw Tamron lens aangekocht * :
 
Click on the image for details: